Sälja min nya kamera?

Innehåller affiliate-länkarAllmänt , Mode och Stil, affiliatelänkar

Godmorgon fina ni! Jag hoppas att allt är super bra med er, med mig är det kanon. Jag kom hem från jobbet redan vid 21 igår vilket kändes jätte skönt. Idag ska jag jobba på mitt ordinarie jobb och ikväll jobbar jag även på mitt extra jobb några timmar så det blir fullt ös. När jag slutat jobbet kommer en tjej och hämtar min kamera, hon ska köpa den. Varför jag säljer den är för att jag ska köpa en annan kamera 😉 Är inte alls missnöjd med den jag hade, den gjorde sitt jobb men jag har ev hittat en ännu bättre. Dock får jag nöja mig med mobilkameran än stund för jag måste spara lite till. Vad använder ni för kamera? Nu måste jag jobba, vi hörs mer senare.

Ni hittar kjolen om ni klickar HÄR

Kram Vicktoria

Gillar

Kommentarer

Johaannaa
Johaannaa,
Super fin blogg ! För tillfället använder jag min mobil när jag tar kort , men jag har planer på att köpa en systemkamera 😊nouw.com/johaannaa
kristinw
kristinw,

Jeg bruker canon 5d mark iv 😊

nouw.com/kristinw
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Kvälls golf med dom bästa

Allmänt

Står i köket och lagar lite sen middag. Jag och Tobbe kom hem för en stund sen från golfbanan, vi var där och spelade lite golf tillsammans med Markus. Jag tycker det är super kul att spela, dock är jag inte så bra men det spelar ju ingen roll för så länge man har roligt ellerhur? 😃 Vi ska äta lite strax och efter det så tänkte jag ta ett bad och applicera en ansiktsmask. Dagen har inte varit speciellt ansträngande utan väldigt lugn och skön. Imorgon ska jag träffa Elvira och ha tvättstugan och vi får se vad vi hittar på men något roligt blir det förhoppningsvis. Har ni haft en bra dag?

Kram Vicktoria

Gillar

Kommentarer