Mycket har hänt

Allmänt

Godmorgon. Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bara bra 😊 Ligger fortfarande i sängen och drar mig faktiskt. Ledig idag vilket är väldig behövligt. Jag jobbade ju väldigt mycket förra veckan. Fixade även en del här hemma, mamma var här o hjälpte mig att borra upp denna hylla och jag är så nöjd 😍

I helgen har jag ätit mysiga frukostar med Tobbe, hämtat paket, tagit några glas vin med vänner och bara njutit. Var även på Ikea igår med Tobbe, fick med mig lite olika saker hem tex svarta bestick, tycker det är så snyggt! Vi hittade även en soffa där som vi ska köpa 😃

Jag tänkte gå upp o ta en kopp kaffe och äta lite frukost snart och kika igång denna dagen. Har inga planer utan tar dagen som den kommer faktiskt. Har storstädat m.m under helgen så det är inget som behövs göras idag 😍.

Kram Vicktoria

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
fina du!! Hoppas du fått en toppen start på veckan 🥰nouw.com/emmaakarlegrund
vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,
Tack detsamma fina ❤️nouw.com/vicktoriabjareklint
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Här hittar du massor av studentprylar!

Sponsrat/Samarbete

Inlägget är i samarbete med Partykungen.se 

Hur härligt är det inte att det närmar sig student tider och många lyckliga studenter ska få komma ut i arbetslivet. Studenten är en riktigt speciell dag, en lycko dag för många. Jag ser det själv som en riktigt fin dag för jag tycker det blir sån glädje i hela staden när det är dags för studenten. På studenten vill man ju självklart ha en studentskyllt, Partykungen har studentsyltar i många olika teman och du designar din egen skylt själv, roligt va?! Du har även möjlighet att välja mellan enkel och dubbel sidig. Deras studentskyltar är tillverkade av extra kraftig 5mm foamboard. Ni hittar all fakta om studentskyltar på deras hemsida.

Skyltarna är också väldigt billiga, enkel kostar endast 299 kr och om du vill ha dubbel design så kostar det 499 kr. Super bra pris ellerhur? Vill ni göra en personlig, rolig och fin studentskyllt så tycker jag verkligen ni ska kolla in Partykungens studentskyltar. Dom har även massor av andra studentprylar till jätte bra priser och du får ALLTID billig frakt. Massor av saker till studentfesten bland annat, finns ingen tid att vänta så gå in på deras hemsida och kika. I år har jag ingen student jag ska gå på som är inplanerad men för er som ska det kan jag varmt rekommendera partykungen, finns något åt alla och jag kan lova att ni inte blir besvikna.

Grattis till alla studenter, hoppas att ni får en dag som ni kommer minnas livet ut! Ta hand om er!

Kram Vicktoria

Gillar

Kommentarer