Dagens outfit!

Allmänt , Outfits

Nu har My & Beckis åkt hem och jag ska snart ner och hämta sista tvätten i tvättstugan. Jag har under tiden My och Beckis varit här rensat mina garderober och dom fick ta med sig det jag rensade ur. Så skön känsla att ha städat och vikt alla kläder i garderoberna, tycker ni också det? Jag hade på mig min nya body idag som jag visade er i ett tidigare inlägg och den var verkligen super skön. Bodysar kan bara lite osköna tycker jag men denna var riktigt skön. Jag fyndade den på H&M för bara 30kr, hur bra? 😍

Nu ska jag iväg och skicka ett paket och sen tänkte jag laga lite middag. Jag tänkte även packa lite för imorgon åker jag till My och sover där eftersom vi ska åka och jobba tillsammans kl 05 på onsdag. Utöver det så har jag inga mer planer för dagen, jag ska invänta Tobbe som kommer hem från jobbet så ska vi äta middag. Vad har ni gjort idag? Det blir så mörkt snabbt så det känns redan som det är sent på kvällen, skönt att vi går mot ljusare tider. Jag börjar må lite bättre nu mot kvällen iallafall så imorgon kanske jag är helt friskt.

Kram Vicktoria

Gillar

Kommentarer

josefine
josefine,
Vilken fin tröja! Enkel men också lätt att styla 😊 www.josefinemalmqvist.wordpress.com
vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,
Tack 😊 det är en body! nouw.com/vicktoriabjareklint
Malin
Malin,
Hallå, vita ankelstrumpor, jag dööör! Lär dej att man går med svarta eller mörka strumpor!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Hämtat ut paket inför roliga samarbeten

Allmänt

Jag har haft två paket liggandes på posten men jag har inte haft ork att hämta ut dom eftersom jag varit sjuk men idag så åkte Tobbe och hämtade dom till mig och dessa paket innehåller samarbeten som ska presenteras här på bloggen 😊 jätte roligt tycker jag! Det lilla paketet kommer jag att presentera redan imorgon så håll utkik! Det stora paketet kommer jag däremot inte presentera förrän i augusti men jag hoppas ni har tålamod.

Jag ligger i sängen och kollar på tv och suger på en halstablett som bedövar hela tungan. Jag ska försöka vila så mycket jag kan så jag blir frisk snart. Jag ska ju tatuera mig på tisdag men vet inte ifall jag är tvungen att avboka den tiden... skulle vara så trist. Men jag ska försöka att inte anstränga mig för mycket så jag blir så frisk jag bara kan.

Kram Vicktoria

Gillar

Kommentarer